Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Arild

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Arild

Arild är en charmig liten fiskeby som ligger på Skånes natursköna nordvästkust, nära Kullabergs naturreservat. Folk som bor här uppskattar inte bara de vackra vyerna över Skälderviken, utan också gemenskapen och byns långsamma takt. Till Arilds unika karaktär bidrar också de pittoreska husen och de smala kullerstensgatorna. För de som bor i Arild och vill förenkla vardagen genom att få maten levererad direkt hem, finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans.

Matkasse i Arild

Välkommen till matkassarna.se! Vi hjälper dig att hitta och jämföra olika matkasseleverantörer som levererar till Arild. Hos oss kan du enkelt se vilka företag som ger dig de bästa alternativen för dina matbehov och levererar direkt till ditt hem i Arild. Ta en titt i listan ovanför för att få en överblick av de viktiga faktorerna: betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuell rabattkod samt vilka typer av matkassar som erbjuds.

Tips innan du beställer

 • Bestäm antalet personer i hushållet som ska äta från matkassen.
 • Tänk på hur många middagar ni önskar ingår i matkassen varje vecka.
 • Se över er budget och välj en matkasse som matchar den.
 • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
 • Fundera på hur många olika recept ni vill ha i matkassen och variera efter smak och önskemål.