Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Arild

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Arild

Arild är en charmig liten fiskeby som ligger på Skånes natursköna nordvästkust, nära Kullabergs naturreservat. Folk som bor här uppskattar inte bara de vackra vyerna över Skälderviken, utan också gemenskapen och byns långsamma takt. Till Arilds unika karaktär bidrar också de pittoreska husen och de smala kullerstensgatorna. För de som bor i Arild och vill förenkla vardagen genom att få maten levererad direkt hem, finns nu möjligheten att beställa matkassar med hemleverans.

Matkasse i Arild

Välkommen till matkassarna.se! Vi hjälper dig att hitta och jämföra olika matkasseleverantörer som levererar till Arild. Hos oss kan du enkelt se vilka företag som ger dig de bästa alternativen för dina matbehov och levererar direkt till ditt hem i Arild. Ta en titt i listan ovanför för att få en överblick av de viktiga faktorerna: betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuell rabattkod samt vilka typer av matkassar som erbjuds.

Tips innan du beställer

  • Bestäm antalet personer i hushållet som ska äta från matkassen.
  • Tänk på hur många middagar ni önskar ingår i matkassen varje vecka.
  • Se över er budget och välj en matkasse som matchar den.
  • Kolla upp leverantörens betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Fundera på hur många olika recept ni vill ha i matkassen och variera efter smak och önskemål.