Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Årjäng

20% rabatt på 2 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

20% rabatt på dina två första matkassar

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod20% på dina 2 första matkassar

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Årjäng

Årjäng är en mysig kommun belägen i Värmlands län, känd för sin vackra natur och närhet till Norges gräns. Det är en plats där livskvalitet och gemenskap värdesätts, och detta återspeglas i det lokala utbudet av mat och service. För dig som bor i Årjäng och vill förenkla vardagen, kan hemleverans av matkassar vara ett perfekt alternativ. Nu kan du lätt hitta en matkasse som passar just dina behov och smakpreferenser genom vår tjänst på matkassarna.se. Vi hjälper dig att jämföra olika leverantörer av matkassar som levererar rätt till din dörr i Årjäng. På vår hemsida kan du snabbt få en överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds.

Upptäck matkassar i Årjäng

På matkassarna.se är vi stolta över att presentera en användarvänlig plattform där du enkelt kan hitta en matkasse som passar just dina preferenser. Vare sig du är ute efter vegetariska alternativ, vill ha snabblagad mat eller föredrar ekologiska ingredienser, så finns det alternativ för dig. Årjäng kan erbjuda en vacker miljö runt ditt matbord, och vi hjälper dig att fylla bordet med läckra ingredienser.

Tips att tänka på innan du beställer

  • Personantal: Hur många personer ska matkassen räcka till? Tänk på att välja en storlek som matchar din familje- eller hushållsstorlek.
  • Middagar per vecka: Hur ofta planerar du att äta hemma? Välj en matkasse som erbjuder rätt antal måltider för din vecka.
  • Budget: Vad är din månadsbudget för mat? Jämför priser för att hitta en matkasse som passar din ekonomi.
  • Betyg: Sök efter företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om matkassen och servicen.
  • Receptvariation: Gillar du att prova nya recept eller föredrar du välkända klassiker? Ta en titt på antalet och typen av recept leverantören erbjuder.

Att välja rätt matkasse kan göra din vardag både enklare och godare. Med matkassarna.se får du den hjälp du behöver för att göra ett klokt och smakfullt val. Välkommen att utforska vårt utbud och hitta den matkassen som passar dig bäst!