Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Arjeplog

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Arjeplog

Arjeplog är en liten tätort belägen i Norrbottens län, en pittoresk plats känd för sin storslagna natur och lugna miljö. Här omges invånarna av vackra fjäll, glittrande sjöar och orörd vildmark, vilket gör orten till en idyll för naturälskare och äventyrssökare. Att leva i Arjeplog innebär dock också att man befinner sig på en plats där bekvämligheter som storstadens breda serviceutbud inte alltid är lika tillgängligt. Men, när det kommer till matinköp och planering av måltider är matkassar med hemleverans en lösning som blir allt mer populär. Detta bekväma alternativ gör vardagslogistiken enklare för Arjeplogs invånare. Att få färdigplanerade måltider levererade rakt till dörren sparar både tid och energi, och med matkassar kan man dessutom njuta av en varierad och hälsosam kost.

Upptäck matkasselösningar i Arjeplog

På vår webbplats, matkassarna.se, har vi samlat information för dig som bor i Arjeplog och vill beställa en matkasse med hemleverans. Vi hjälper dig att enkelt jämföra olika leverantörer av matkassar för att du ska kunna hitta ett alternativ som passar just dina behov. Du kan se en tydlig översikt över viktiga faktorer som betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som de olika leverantörerna erbjuder.

Tips innan du beställer din matkasse

 • Tänk på hur många i hushållet matkassen ska räcka till.
 • Bestäm antalet middagar per vecka som matkassen behöver inkludera.
 • Sätt en budget för din matkasse för att ha koll på din månatliga matkostnad.
 • Kolla upp företagets kundomdömen, till exempel deras betyg på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker.
 • Fundera över antalet recept du önskar per vecka, och om du vill ha variation eller fokusera på en specifik kosthållning.