Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Arkelstorp

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Arkelstorp

Arkelstorp är en charmig liten ort belägen i Skåne län, där vackra landskap och lugn landsbygd omger byn. Det är en plats där gemenskapen är stark och lokal närhet värderas högt. För de som bor i Arkelstorp och önskar förenkla sin vardag erbjuder nu matkassarna.se en tjänst som gör det lättare att hitta matkassar med hemleverans direkt till dörren. Vi på matkassarna.se har samlat olika leverantörer som levererar till just Arkelstorp så att invånarna enkelt kan välja en matkasse som passar deras smak och livsstil.

Matkassar i Arkelstorp

Vår sajt, matkassarna.se, är här för att hjälpa dig som bor i Arkelstorp att hitta rätt matkasse med hemleverans. På vår sajt kan du jämföra olika alternativ baserat på betyg, utbud, priser och leveransvillkor. Dessutom kan du se pris per portion och använda aktuella rabattkoder för att göra din beställning ännu mer prisvärd. Vi listar också typerna av matkassar som erbjuds, vare sig det handlar om hälsosamma, vegetariska eller familjeanpassade alternativ.

Tips innan du beställer

 • Tänk på hur många ni är i hushållet och välj matkasse därefter.
 • Bestäm hur många middagar i veckan ni vill ha levererade.
 • Ha er budget i åtanke och jämför priser för att hitta vad som passar er.
 • Se över företagets betyg på Trustpilot för att försäkra er om kvaliteten.
 • Välj en matkasse som erbjuder den mängd recept som önskas för variation i matlagningen.