Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Arkelstorp

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Arkelstorp

Arkelstorp är en charmig liten ort belägen i Skåne län, där vackra landskap och lugn landsbygd omger byn. Det är en plats där gemenskapen är stark och lokal närhet värderas högt. För de som bor i Arkelstorp och önskar förenkla sin vardag erbjuder nu matkassarna.se en tjänst som gör det lättare att hitta matkassar med hemleverans direkt till dörren. Vi på matkassarna.se har samlat olika leverantörer som levererar till just Arkelstorp så att invånarna enkelt kan välja en matkasse som passar deras smak och livsstil.

Matkassar i Arkelstorp

Vår sajt, matkassarna.se, är här för att hjälpa dig som bor i Arkelstorp att hitta rätt matkasse med hemleverans. På vår sajt kan du jämföra olika alternativ baserat på betyg, utbud, priser och leveransvillkor. Dessutom kan du se pris per portion och använda aktuella rabattkoder för att göra din beställning ännu mer prisvärd. Vi listar också typerna av matkassar som erbjuds, vare sig det handlar om hälsosamma, vegetariska eller familjeanpassade alternativ.

Tips innan du beställer

  • Tänk på hur många ni är i hushållet och välj matkasse därefter.
  • Bestäm hur många middagar i veckan ni vill ha levererade.
  • Ha er budget i åtanke och jämför priser för att hitta vad som passar er.
  • Se över företagets betyg på Trustpilot för att försäkra er om kvaliteten.
  • Välj en matkasse som erbjuder den mängd recept som önskas för variation i matlagningen.