Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Arlandastad

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Arlandastad

Arlandastad är känt för sin närhet till Sveriges största flygplats, Arlanda, vilket gör det till en viktig knutpunkt för resenärer och näringsliv. Området erbjuder en dynamisk miljö, med en blandning av shopping i Eurostop och logistikföretag som bidrar till den lokala ekonomin. För de som bor eller arbetar i Arlandastad och vill förenkla sin vardag finns nu möjligheten att få hemleverans av matkassar. Det är en enkel lösning som sparar tid och gör det lättare att planera veckans måltider.

hitta din matkasse

Välkommen till matkassarna.se! Vi är här för att hjälpa dig hitta den perfekta matkassen med hemleverans till Arlandastad. På vår sajt kan du snabbt jämföra olika leverantörer och se vad de erbjuder. Du kan enkelt se betyg, utbud, priser, och leveransalternativ. Dessutom kan du kolla pris per portion och om det finns någon aktuell rabattkod. Vi listar olika typer av matkassar, så att du kan hitta just det som passar dina behov och önskemål.

Viktiga saker att tänka på

  • Antalet personer: Hur stor är er familj eller hur många personer ska matkassen räcka till?
  • Middagar per vecka: Hur många middagar vill ni ha material till? Det kan variera från några få dagar till hela veckan.
  • Er budget: Tänk på hur mycket ni är beredda att spendera på er matkasse utifrån er ekonomi.
  • Trustpilot-betyg: Kolla in vad andra kunder har sagt om tjänsten. Hög rating kan ge en indikation på god kvalitet och service.
  • Antal recept: Är variation viktigt för er? Se till att matkassen kommer med ett passande antal olika recept.

Genom att tänka igenom dessa punkter kan du göra ett välgrundat val som förenklar din matlagning och ger mer tid för andra aktiviteter. Lycka till med att hitta din perfekta matkasse i Arlandastad!