Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Årsta Havsbad

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Årsta Havsbad

Årsta Havsbad är en idyllisk plats som ligger vackert vid vattnet söder om Stockholm. Här kan man njuta av lugnet och naturen, samtidigt som man är nära storstadens utbud. Att leva i Årsta Havsbad innebär ofta både strandliv och utomhusaktiviteter. För de som även uppskattar god och näringsrik mat men vill minimera tiden de spenderar i mataffärer och köket, kan en matkasse med hemleverans vara en perfekt lösning. Vår tjänst, matkassarna.se, hjälper er att hitta rätt matkasse leverantör som erbjuder denna bekväma service direkt till dörrstegen i Årsta Havsbad.

Finn din perfekta matkasse

På matkassarna.se förstår vi att varje familj och hushåll har olika behov och önskemål. Vi förenklar sökandet genom att samla all viktig information från olika matkasseleverantörer som levererar till Årsta Havsbad. Ni kan snabbt få en överblick över leverantörernas betyg, deras utbud av matkassar, priser, leveransdagar, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilken typ av mat de erbjuder.

Några saker att tänka på när ni väljer matkasse:

  • Antal personer: Bestäm hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Middagar per vecka: Reflect on how many meals you wish to have covered by the meal kit.
  • Er budget: En matkasse ska passa er ekonomi. Tänk på kostnaden per portion och vecka.
  • Trustpilot betyg: Kontrollera företagets kundomdömen och betyg på Trustpilot för att få en uppriktig bild av deras tjänster.
  • Receptvariation: Om ni vill ha variation i era middagar, kolla antalet recept och teman i matkassens utbud.

Vi på matkassarna.se är här för att göra det enkelt för er att äta gott och varierat utan att behöva lägga tid på planering och inköp. Titta igenom listan, jämför och välj en matkasse som passar just din livsstil i Årsta Havsbad. Oavsett om ni är ute efter vegetariskt, klassiskt eller kanske internationell inspiration, så finns det alternativ som väntar på er. Lycka till!