Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Årsta Havsbad

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Årsta Havsbad

Årsta Havsbad är en idyllisk plats som ligger vackert vid vattnet söder om Stockholm. Här kan man njuta av lugnet och naturen, samtidigt som man är nära storstadens utbud. Att leva i Årsta Havsbad innebär ofta både strandliv och utomhusaktiviteter. För de som även uppskattar god och näringsrik mat men vill minimera tiden de spenderar i mataffärer och köket, kan en matkasse med hemleverans vara en perfekt lösning. Vår tjänst, matkassarna.se, hjälper er att hitta rätt matkasse leverantör som erbjuder denna bekväma service direkt till dörrstegen i Årsta Havsbad.

Finn din perfekta matkasse

På matkassarna.se förstår vi att varje familj och hushåll har olika behov och önskemål. Vi förenklar sökandet genom att samla all viktig information från olika matkasseleverantörer som levererar till Årsta Havsbad. Ni kan snabbt få en överblick över leverantörernas betyg, deras utbud av matkassar, priser, leveransdagar, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilken typ av mat de erbjuder.

Några saker att tänka på när ni väljer matkasse:

  • Antal personer: Bestäm hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Middagar per vecka: Reflect on how many meals you wish to have covered by the meal kit.
  • Er budget: En matkasse ska passa er ekonomi. Tänk på kostnaden per portion och vecka.
  • Trustpilot betyg: Kontrollera företagets kundomdömen och betyg på Trustpilot för att få en uppriktig bild av deras tjänster.
  • Receptvariation: Om ni vill ha variation i era middagar, kolla antalet recept och teman i matkassens utbud.

Vi på matkassarna.se är här för att göra det enkelt för er att äta gott och varierat utan att behöva lägga tid på planering och inköp. Titta igenom listan, jämför och välj en matkasse som passar just din livsstil i Årsta Havsbad. Oavsett om ni är ute efter vegetariskt, klassiskt eller kanske internationell inspiration, så finns det alternativ som väntar på er. Lycka till!