Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Årsta

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Årsta

Årsta är ett charmigt bostadsområde söder om Stockholm centrum som kombinerar närheten till storstadens puls med småstadsatmosfär. Här finns gott om natur och lokala smultronställen där man gärna njuter av en lugnare vardag. För dig som bor i Årsta och vill förenkla matinköpen är hemleverans av matkassar ett perfekt alternativ. På matkassarna.se, vår hjälpsamma sida, får du en enkel överblick över olika matkasseservice som levererar till just Årsta. Vi erbjuder jämförelser av leverantörer baserade på faktorer som betyg, utbud, priser och mycket mer.

Upptäck matkassar för Årsta

På matkassarna.se möter du en användarvänlig tjänst som hjälper dig att hitta den matkasse som passar just dina behov. Vi listar alla aktuella leverantörer, deras betyg, vilka typer av kassar de erbjuder, priser per portion och de senaste rabattkoderna. Genom vår sida kan du snabbt jämföra olika tjänster och se till så att du väljer en matkasse som passar dig och din familj i Årsta.

Tips innan du beställer matkasse

Fundera på följande innan du bestämmer dig för en matkasse:

  • Hur många personer ska matkassen räcka till?
  • Hur många middagar önskar ni ha inkluderade i veckan?
  • Vad är er budget? Tänk på att det ofta går att hitta rabattkoder.
  • Se över företagets betyg på Trustpilot. Det kan ge en indikation på nöjdheten bland kunderna.
  • Antalet recept och dess variation är också viktigt att överväga.

Vi på matkassarna.se strävar efter att göra ditt val enklare. Vi hoppas att du med hjälp av vår sajt kan hitta den bästa matkassen som passar just din vardag i Årsta. Välkommen att utforska och jämföra – ät gott och spara tid!