Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Årsta

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Årsta

Årsta är ett charmigt bostadsområde söder om Stockholm centrum som kombinerar närheten till storstadens puls med småstadsatmosfär. Här finns gott om natur och lokala smultronställen där man gärna njuter av en lugnare vardag. För dig som bor i Årsta och vill förenkla matinköpen är hemleverans av matkassar ett perfekt alternativ. På matkassarna.se, vår hjälpsamma sida, får du en enkel överblick över olika matkasseservice som levererar till just Årsta. Vi erbjuder jämförelser av leverantörer baserade på faktorer som betyg, utbud, priser och mycket mer.

Upptäck matkassar för Årsta

På matkassarna.se möter du en användarvänlig tjänst som hjälper dig att hitta den matkasse som passar just dina behov. Vi listar alla aktuella leverantörer, deras betyg, vilka typer av kassar de erbjuder, priser per portion och de senaste rabattkoderna. Genom vår sida kan du snabbt jämföra olika tjänster och se till så att du väljer en matkasse som passar dig och din familj i Årsta.

Tips innan du beställer matkasse

Fundera på följande innan du bestämmer dig för en matkasse:

  • Hur många personer ska matkassen räcka till?
  • Hur många middagar önskar ni ha inkluderade i veckan?
  • Vad är er budget? Tänk på att det ofta går att hitta rabattkoder.
  • Se över företagets betyg på Trustpilot. Det kan ge en indikation på nöjdheten bland kunderna.
  • Antalet recept och dess variation är också viktigt att överväga.

Vi på matkassarna.se strävar efter att göra ditt val enklare. Vi hoppas att du med hjälp av vår sajt kan hitta den bästa matkassen som passar just din vardag i Årsta. Välkommen att utforska och jämföra – ät gott och spara tid!