Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Arvika

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Arvika

Arvika är en charmig stad i Värmlands län, känd för sin vackra natur, rika kulturliv och kreativa atmosfär. Med sitt läge nära Glafsfjorden och omgiven av djupa skogar är Arvika ett utmärkt ställe för dem som uppskattar friluftsliv och äventyr. Men inte bara det, Arvika är även hem till en skön blandning av stads- och landsbygdsliv, där lokala råvaror och närproducerat står i centrum. Precis här erbjuder matkassarna.se en enkel lösning för Arvikaborna att hitta en matkasse med hemleverans som passar just deras behov och livsstil.

Finn din perfekta matkasse i Arvika

På matkassarna.se strävar vi efter att hjälpa dig som bor i Arvika att hitta matkassar som kan levereras direkt till dörren. Vi förstår att måltider är en viktig del av dagen och vill göra det så enkelt som möjligt för dig. Vår sida erbjuder en praktisk översikt där du snabbt kan jämföra olika leverantörer utifrån betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, eventuella rabattkoder, och de typer av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Vad bör du tänka på innan du beställer?

Innan du beställer din matkasse, överväg följande punkter för att ditt val ska passa perfekt för din situation:

 • Antalet personer i hushållet som ska äta från matkassen.
 • Hur många middagar per vecka du önskar få i din matkasse.
 • Er budget för matinköp.
 • Företagets betyg på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker.
 • Antalet olika recept som ingår, för att säkerställa variation och inspiration i matlagningen.

Glöm inte att titta på vår hemsida matkassarna.se där du kan göra jämförelser och hitta en matkasse som passar just dig och din familj. Vi gör det lätt för dig att njuta av goda och näringsrika måltider!