Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Arvika

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Arvika

Arvika är en charmig stad i Värmlands län, känd för sin vackra natur, rika kulturliv och kreativa atmosfär. Med sitt läge nära Glafsfjorden och omgiven av djupa skogar är Arvika ett utmärkt ställe för dem som uppskattar friluftsliv och äventyr. Men inte bara det, Arvika är även hem till en skön blandning av stads- och landsbygdsliv, där lokala råvaror och närproducerat står i centrum. Precis här erbjuder matkassarna.se en enkel lösning för Arvikaborna att hitta en matkasse med hemleverans som passar just deras behov och livsstil.

Finn din perfekta matkasse i Arvika

På matkassarna.se strävar vi efter att hjälpa dig som bor i Arvika att hitta matkassar som kan levereras direkt till dörren. Vi förstår att måltider är en viktig del av dagen och vill göra det så enkelt som möjligt för dig. Vår sida erbjuder en praktisk översikt där du snabbt kan jämföra olika leverantörer utifrån betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, eventuella rabattkoder, och de typer av matkassar som varje leverantör erbjuder.

Vad bör du tänka på innan du beställer?

Innan du beställer din matkasse, överväg följande punkter för att ditt val ska passa perfekt för din situation:

  • Antalet personer i hushållet som ska äta från matkassen.
  • Hur många middagar per vecka du önskar få i din matkasse.
  • Er budget för matinköp.
  • Företagets betyg på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker.
  • Antalet olika recept som ingår, för att säkerställa variation och inspiration i matlagningen.

Glöm inte att titta på vår hemsida matkassarna.se där du kan göra jämförelser och hitta en matkasse som passar just dig och din familj. Vi gör det lätt för dig att njuta av goda och näringsrika måltider!