Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Askersund

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Askersund

Askersund är en charmig småstad som ligger vid norra änden av Vättern. Med sitt pittoreska stadsliv, vackra natur och närhet till vatten är det en plats där många njuter av ett lugnt och skönt liv. För invånarna i Askersund kan vardagen bli ännu enklare och mer njutbar med hjälp av en matkasse med hemleverans. Genom att välja en matkasse får du inte bara mer tid över till annat, utan du bidrar även till en mer hållbar livsstil. På vår hemsida matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra alla leverantörer som erbjuder denna bekväma tjänst till Askersund. Vi erbjuder en tydlig överblick där du kan se betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, aktuella rabattkoder och de olika typerna av matkassar varje leverantör erbjuder.

hitta din perfekta matkasse

Vi på matkassarna.se förstår att det kan vara svårt att välja rätt matkasse. När du besöker vår webbplats kan du enkelt hitta en matkasse som passar just dig och din familj. Tänk på följande saker innan du bestämmer dig:

  • Hur många personer ni är i hushållet.
  • Antal middagar ni önskar ha i matkassen varje vecka.
  • Er budget för matkassen.
  • Matkassarnas betyg på sajter som Trustpilot.
  • Antal och variation av recept ni är ute efter.

Innan du gör ditt val är det också viktigt att överväga dina matpreferenser och eventuella allergier. Vill du ha en matkasse med vegetariska alternativ, eller föredrar du kanske ekologiska råvaror? På matkassarna.se kan vi hjälpa dig att hitta matkasseleverantörer som matchar just dina önskemål och levererar direkt till din dörr i Askersund. Så varför inte förenkla din vardag redan idag? Besök oss online och upptäck det enkla sättet att njuta av god och varierad mat varje dag.