Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Askim

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Askim

Askim, belägen i Göteborgs södra delar, är en mysig och havsnära stadsdel som erbjuder sina invånare ett lugnt och skönt liv. Med närhet till naturen och vackra promenadstråk längs med kusten, har Askim ett perfekt läge för de som vill kombinera stadsliv med friluftsliv. Det är en plats där många familjer och personer i alla åldrar trivs. För invånarna i Askim är det nu enklare än någonsin att handla mat tack vare tjänster som erbjuder matkassar med hemleverans. På matkassarna.se jämför vi alla leverantörer på den svenska marknaden, så du kan enkelt hitta en matkasse som passar just dina behov och får den levererad direkt till din dörr i Askim.

Finn din bästa matkasse för leverans i Askim

På vår hemsida, matkassarna.se, har vi samlat ett brett utbud av matkasseleverantörer som levererar till Askim. Vi presenterar nyckelinformation som gör det smidigt för dig att göra ett val. Du kan enkelt få en överblick över leverantörers betyg, utbud, priser, leveranstider, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds. Det ända du behöver göra är att titta i listan ovan och jämföra de alternativ som finns.

Tips inför din beställning av matkasse

Innan du beställer din matkasse, finns det några saker att fundera på för att hitta rätt matkasse för just din situation. Nedan följer några tips:

  • Tänk på hur många ni är som ska äta av matkassen. Det påverkar storleken och kvantiteten av maten du behöver.
  • Bestäm dig för hur många middagar i veckan du vill att din matkasse ska täcka.
  • Se över er budget och välj en matkasse som passar den ekonomiska ramen.
  • Kolla upp företagets betyg på omdömessajter som Trustpilot för att se vad tidigare kunder tycker.
  • Fundera över hur många nya recept du vill testa varje vecka, och välj en matkasse som matchar dina kulinariska ambitioner.

Med dessa tips och vår hjälp på matkassarna.se, hoppas vi att du finner en matkasse som förhöjer din matlagning och passar in i din vardag i Askim. Lycka till med ditt val!