Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Åsljunga

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Åsljunga

Åsljunga är en liten behaglig ort belägen i Örkelljunga kommun i Skåne län, där stillheten och naturens närvaro gör det till en idealisk plats för de som söker lugn och ro. Om du bor i Åsljunga och vill underlätta din vardag genom att få härliga matkassar levererade direkt till din dörr, då har du kommit rätt. På Matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra olika leverantörer som ser till att du kan njuta av god och varierad mat hemma, utan att behöva spendera tid på att planera och handla. Här hos oss kan du enkelt se vilka företag som levererar till Åsljunga och jämföra dem baserat på betyg, utbud, priser, leveransvillkor, pris per portion, eventuella aktuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar de erbjuder.

Välja rätt matkasse för dig

Innan du beslutar dig för att beställa en matkasse finns det några saker det kan vara klokt att fundera över. Tänk på att anpassa beställningen efter antalet personer i hushållet och hur många middagar i veckan ni önskar. Din budget är också central för valet av matkasse, eftersom priserna kan variera. Dessutom är det viktigt att kolla upp företagets betyg på exempelvis Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om tjänsten. Slutligen, överväg antalet recept som ingår i matkassen för att få en uppfattning om variationen och inspirationsnivån av måltiderna.

Tips för en smidig beställning

  • Välj en matkasse som passar ditt hushålls storlek och matvanor.
  • Bestäm hur många dagar du vill ha maten löser och se till att det stämmer överens med ditt val av matkasse.
  • Sätt en budget så du vet vilka prisklasser du ska kolla på.
  • Undersök kvaliteten på de matkassar du är intresserad av genom att läsa recensioner och betyg.
  • Var uppmärksam på antalet nya recept matkassen erbjuder, för att hålla middagarna spännande.

Hos oss på Matkassarna.se kan du jämföra olika matkassealternativ på ett enkelt och överskådligt sätt. Vi strävar efter att göra din beslutningsprocess bekväm, så att du kan fokusera på att njuta av goda måltider. Välkommen att utforska matkassar som passar dig och din livsstil här i Åsljunga!