Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Asmundstorp

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Asmundstorp

Asmundstorp är en charmig liten ort i Skåne län som präglas av sin lantliga idyll och närhet till naturen. Orten har en rik historia och en varm gemenskap bland de boende. För dem som bor i Asmundstorp har möjligheten att få matkassar med hemleverans blivit alltmer populär. Att slippa tänka på veckans inköpslista och istället få en färdig matkasse levererad till dörren är både bekvämt och tidsbesparande. På vår webbsida matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder denna service i Asmundstorp. Vi har samlat information som gör det enklare för dig att välja matkasse utifrån betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Du kan dessutom se pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som finns tillgängliga.

Lätt att hitta rätt matkasse till ditt hem

Att beställa en matkasse ska vara enkelt och passa just ditt hushåll. Här är några tips på vad du bör tänka på innan du gör din beställning:

 • Reflektera över antalet personer i hushållet som ska äta från matkassen.
 • Besluta hur många middagar i veckan du önskar ingå i kassen.
 • Fundera över er budget och vad ni är villiga att spendera på matkassen.
 • Ta en titt på betyget på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om leverantören.
 • Undersök antalet och variationen av recept som ingår i de olika matkassarna.

Vårt mål på matkassarna.se är att ge dig en fullständig översikt så att du kan göra ett informerat val som passar dina behov. Vi tror att en matkasse inte bara kan underlätta din vardag utan också ge dig möjlighet att prova nya spännande recept. Välkommen att utforska ditt utbud och hitta den perfekta matkassen för just dig och ditt hushåll i Asmundstorp!