Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Asmundstorp

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Asmundstorp

Asmundstorp är en charmig liten ort i Skåne län som präglas av sin lantliga idyll och närhet till naturen. Orten har en rik historia och en varm gemenskap bland de boende. För dem som bor i Asmundstorp har möjligheten att få matkassar med hemleverans blivit alltmer populär. Att slippa tänka på veckans inköpslista och istället få en färdig matkasse levererad till dörren är både bekvämt och tidsbesparande. På vår webbsida matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder denna service i Asmundstorp. Vi har samlat information som gör det enklare för dig att välja matkasse utifrån betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Du kan dessutom se pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som finns tillgängliga.

Lätt att hitta rätt matkasse till ditt hem

Att beställa en matkasse ska vara enkelt och passa just ditt hushåll. Här är några tips på vad du bör tänka på innan du gör din beställning:

  • Reflektera över antalet personer i hushållet som ska äta från matkassen.
  • Besluta hur många middagar i veckan du önskar ingå i kassen.
  • Fundera över er budget och vad ni är villiga att spendera på matkassen.
  • Ta en titt på betyget på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker om leverantören.
  • Undersök antalet och variationen av recept som ingår i de olika matkassarna.

Vårt mål på matkassarna.se är att ge dig en fullständig översikt så att du kan göra ett informerat val som passar dina behov. Vi tror att en matkasse inte bara kan underlätta din vardag utan också ge dig möjlighet att prova nya spännande recept. Välkommen att utforska ditt utbud och hitta den perfekta matkassen för just dig och ditt hushåll i Asmundstorp!