Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Äspered

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Äspered

Äspered är en charmig och naturskön liten ort i Sverige, känd för sin lugna atmosfär och vackra omgivningar. Det är den perfekta platsen för dig som värdesätter natur och ett enklare liv. Att bo i Äspered innebär dock att man inte alltid har nära till stora mataffärer eller restauranger. Därför kan en matkasse med hemleverans vara en riktigt bra lösning för dig som bor här. Det gör din vardag både enklare och mer bekväm. På vår hemsida matkassarna.se hjälper vi dig att hitta en leverantör som passar just dina behov. Vi jämför olika leverantörer som erbjuder matkasseleverans direkt till ditt hem i Äspered.

Så hittar du rätt matkasse för dig

Hos oss på matkassarna.se kan du snabbt och enkelt jämföra olika matkasseleverantörer som levererar till Äspered. På vår sida får du en överskådlig lista som hjälper dig att se betyg, utbud, priser och leveransvillkor. Du kan också se pris per portion och utnyttja eventuella rabattkoder. Vi listar vilka typer av matkassar som finns tillgängliga; om du är ute efter vegetariskt, ekologiskt eller kanske familjeanpassade alternativ finns det något för dig.

Tips innan du beställer

  • Antal personer: Fundera på hur många som ska äta av matkassen.
  • Middagar per vecka: Hur ofta vill du att din matkasse ska täcka middagar?
  • Budget: Vad har du för ekonomiska ramar för din mat?
  • Omdömen: Läs gärna vad andra kunder har sagt på sidor som Trustpilot.
  • Recepturval: Se till att antalet och variationen av recept passar er.

Att välja rätt matkasse kan göra stor skillnad i ditt vardagsliv. Med våra tips och den information vi tillhandahåller på matkassarna.se, hoppas vi att du enkelt hittar en tjänst som passar just dig. Välkommen in och låt oss hjälpa dig att förenkla matlagningen!