Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Asperö

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Asperö

Asperö är en charmig ö i Göteborgs södra skärgård. Med sin småstadsatmosfär, vackra natur och närhet till havet är det ett populärt ställe för både boende och turister. Här kan man njuta av lugnet, ta vackra promenader längs med strandkanten och uppleva det enkla ö-livet. Trots det lugna läget är det enkelt för de som bor på Asperö att få hem matkassar, tack vare tjänster som levererar ända fram till dörren. Perfekt för de som uppskattar god och näringsrik mat men som kanske inte alltid har tid eller möjlighet att planera och handla själva.

Matkassar för alla på Asperö

Hos oss på matkassarna.se hittar du enkelt en matkasse som passar just dig och din familj. Vi har samlat information om olika leverantörer som levererar till Asperö så att du kan göra ett välgrundat val. På vår sida kan du snabbt få en överblick över betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Dessutom hittar du pris per portion och eventuella aktuella rabattkoder, samt information om vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder – allt för att din matlagning ska bli så enkel och angenäm som möjligt.

Tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan verka svårt, men med några enkla tips blir det lekande lätt. Tänk på att överväga:

 • Antalet personer som matkassen ska räcka till.
 • Hur många middagar i veckan som önskas.
 • Er budget, så att matkassen passar er ekonomi.
 • Företagets betyg på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker.
 • Antal recept och variationen av måltider som finns i matkassen.

Kom ihåg att en matkasse inte bara är bekväm och tidsbesparande, den kan även vara en kulinarisk upptäcktsfärd! Ta steget idag och finn din perfekta matkasse med leverans direkt hem till idylliska Asperö.