Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Asperö

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Asperö

Asperö är en charmig ö i Göteborgs södra skärgård. Med sin småstadsatmosfär, vackra natur och närhet till havet är det ett populärt ställe för både boende och turister. Här kan man njuta av lugnet, ta vackra promenader längs med strandkanten och uppleva det enkla ö-livet. Trots det lugna läget är det enkelt för de som bor på Asperö att få hem matkassar, tack vare tjänster som levererar ända fram till dörren. Perfekt för de som uppskattar god och näringsrik mat men som kanske inte alltid har tid eller möjlighet att planera och handla själva.

Matkassar för alla på Asperö

Hos oss på matkassarna.se hittar du enkelt en matkasse som passar just dig och din familj. Vi har samlat information om olika leverantörer som levererar till Asperö så att du kan göra ett välgrundat val. På vår sida kan du snabbt få en överblick över betyg, utbud, priser och leveransalternativ. Dessutom hittar du pris per portion och eventuella aktuella rabattkoder, samt information om vilka typer av matkassar varje leverantör erbjuder – allt för att din matlagning ska bli så enkel och angenäm som möjligt.

Tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan verka svårt, men med några enkla tips blir det lekande lätt. Tänk på att överväga:

  • Antalet personer som matkassen ska räcka till.
  • Hur många middagar i veckan som önskas.
  • Er budget, så att matkassen passar er ekonomi.
  • Företagets betyg på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker.
  • Antal recept och variationen av måltider som finns i matkassen.

Kom ihåg att en matkasse inte bara är bekväm och tidsbesparande, den kan även vara en kulinarisk upptäcktsfärd! Ta steget idag och finn din perfekta matkasse med leverans direkt hem till idylliska Asperö.