Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Äsperöd

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Äsperöd

Äsperöd är en trivsam plats som präglas av sin närhet till naturen och en lugn livsstil. Här kan invånarna ta del av den vackra svenska landsbygden samtidigt som man har nära till större städer för ett större utbud av tjänster. Att få hemleverans av matkassar passar perfekt för Äsperöds invånare som vill lägga sin tid på annat än att planera middagar och handla. För den som bor i Äsperöd och önskar få maten levererad direkt till dörren erbjuder vår hemsida, matkassarna.se, en enkel lösning. Vi hjälper dig att jämföra alla leverantörer på den svenska marknaden som levererar till Äsperöd.

Upptäck matkassar för Äsperöd

På matkassarna.se hjälper vi dig att enkelt hitta en matkasseleverantör som passar dina behov. Du kan få en överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser, typ av leverans, pris per portion och eventuella aktuella rabattkoder. Dessutom ser du vilka olika typer av matkassar som finns tillgängliga, allt för att ditt val ska bli så enkelt som möjligt.

Tips innan du beställer din matkasse:

  • Antalet personer: Bestäm hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Antal middagar: Fundera på hur många middagar per vecka du vill ha mat till.
  • Er budget: Se över hur mycket du är villig att lägga på matkassen varje vecka eller månad.
  • Trustpilot-betyg: Kolla upp vad andra kunder tycker om företaget på Trustpilot.
  • Antal recept: Välj hur många olika recept du vill ha i din matkasse.

Att hitta rätt i matkasse-djungeln kan kännas överväldigande, men med vårt verktyg på matkassarna.se blir det både enklare och roligare. Vare sig du söker efter ekologiska alternativ, familjeanpassade matkassar eller en matkasse för det lilla hushållet, så har vi informationen du behöver. Starta din resa mot enklare middagar med oss idag!