Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Linas Matkasse i Äsperöd

30% rabatt på första + 20% på dina 2 nästa

★★★★★ 4.5/5
  • 80 valbara recept per vecka
  • Ingen bindningstid
  • Lokala råvaror
  • Nordens största leverantör av matkassar

Prisspann

659-1099kr

Pris per portion

55-110kr /st

Antal personer

2-4

Middagar

3-5

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

30% rabatt på din första matkasse + 20% på dina 2 nästa.

Kort om Linas matkasse
Recept per vecka80 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseJa
Laktosfria rätterJa
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterJa
Flexitarisk matkasseJa
AllergiLaktosfri, Glutenfri
Mer om Linas Matkasse
LeveransdagSöndagar 16-22 eller måndagar 17-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 8 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot3.9 / 5(1 100+ omdömen)
Aktuell rabattkod30% rabatt på din första matkasse & 20% på dina 2 nästa

Till

Linas matkasse

Läs omdöme

Linas Matkasse har vuxit till att bli en av de ledande leverantörerna av matkassar i Sverige, med leverans av omkring en miljon portioner varje månad till kunder över hela landet. De är särskilt kända för sitt engagemang i hälsosam mat, där varje portion innehåller högst 750 kalorier.

Företaget profilerar sig som en praktisk lösning för den som önskar en god och näringsrik kost. Med en bred kundbas är det uppenbart att Linas Matkasse uppnår sitt mål.

Varierande utbud av Matkassar

Som ett av Sveriges första matkasseföretag erbjuder Linas Matkasse ett brett utbud av matkassar, anpassade för olika kostpreferenser. Detta inkluderar specialalternativ för vegetarianer samt kassar för personer med gluten- eller laktosintolerans.

Kompletterande varor från Linas Matbutik

För att ytterligare förenkla din vardag kan du komplettera din matkasse med diverse hushållsprodukter från Linas Matbutik. Där finns allt från tvättmedel till frukostprodukter och annat nödvändigt för hushållet. Avdelningen ”Bra att ha hemma” visar produkter som kompletterar nästkommande matkasse.

Flexibel leverans

Linas Matkasse har en omfattande leveransservice som täcker nästan hela landet. Leveranstid och -dag varierar beroende på ort och val av matkasse. Kassarna levereras vanligtvis mellan 17:00 och 22:00, och vid frånvaro meddelas leveransen via sms.

Betalningsalternativ

För smidiga transaktioner rekommenderar Linas Matkasse registrering av ett betalkort, med automatisk debitering efter leverans. Alternativt kan betalning ske via faktura eller e-faktura, som skickas efter leveransdagen.

Observera att VISA Electron inte accepteras, men VISA och Mastercard/Eurocard är godkända. Registrering av betalkort sker enkelt via kundens onlinekonto.

Prenumerationshantering

För att ändra eller inaktivera din prenumeration krävs kontakt med kundtjänst via telefon eller e-post. Ändringar i prenumerationen, inklusive paus eller adressändring, kräver en veckas framförhållning.

Kundtjänst

Kundtjänsten är tillgänglig via telefon, e-post, eller kontaktformulär på hemsidan. De är öppna under varierande tider under veckan, inklusive kvällstid på måndagar och söndagar.

Varför välja Linas Matkasse?

Linas Matkasse är ett populärt val bland svenska hushåll, med höga kundbetyg. Fördelarna inkluderar en praktisk matbutik för kompletterande inköp och ett varierat utbud av matkassar som tillgodoser olika kostbehov och smaker.

Om matkassar i Äsperöd

Äsperöd är en trivsam plats som präglas av sin närhet till naturen och en lugn livsstil. Här kan invånarna ta del av den vackra svenska landsbygden samtidigt som man har nära till större städer för ett större utbud av tjänster. Att få hemleverans av matkassar passar perfekt för Äsperöds invånare som vill lägga sin tid på annat än att planera middagar och handla. För den som bor i Äsperöd och önskar få maten levererad direkt till dörren erbjuder vår hemsida, matkassarna.se, en enkel lösning. Vi hjälper dig att jämföra alla leverantörer på den svenska marknaden som levererar till Äsperöd.

Upptäck matkassar för Äsperöd

På matkassarna.se hjälper vi dig att enkelt hitta en matkasseleverantör som passar dina behov. Du kan få en överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser, typ av leverans, pris per portion och eventuella aktuella rabattkoder. Dessutom ser du vilka olika typer av matkassar som finns tillgängliga, allt för att ditt val ska bli så enkelt som möjligt.

Tips innan du beställer din matkasse:

  • Antalet personer: Bestäm hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Antal middagar: Fundera på hur många middagar per vecka du vill ha mat till.
  • Er budget: Se över hur mycket du är villig att lägga på matkassen varje vecka eller månad.
  • Trustpilot-betyg: Kolla upp vad andra kunder tycker om företaget på Trustpilot.
  • Antal recept: Välj hur många olika recept du vill ha i din matkasse.

Att hitta rätt i matkasse-djungeln kan kännas överväldigande, men med vårt verktyg på matkassarna.se blir det både enklare och roligare. Vare sig du söker efter ekologiska alternativ, familjeanpassade matkassar eller en matkasse för det lilla hushållet, så har vi informationen du behöver. Starta din resa mot enklare middagar med oss idag!