Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Matkomfort i Äsperöd

Kockförberedda matkassar
Matkomfort logga
★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Pris

550-2495kr

Middagar

3-4 rätter

Personer

1-8 st

Per portion

59-197 kr st

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Äsperöd

Äsperöd är en trivsam plats som präglas av sin närhet till naturen och en lugn livsstil. Här kan invånarna ta del av den vackra svenska landsbygden samtidigt som man har nära till större städer för ett större utbud av tjänster. Att få hemleverans av matkassar passar perfekt för Äsperöds invånare som vill lägga sin tid på annat än att planera middagar och handla. För den som bor i Äsperöd och önskar få maten levererad direkt till dörren erbjuder vår hemsida, matkassarna.se, en enkel lösning. Vi hjälper dig att jämföra alla leverantörer på den svenska marknaden som levererar till Äsperöd.

Upptäck matkassar för Äsperöd

På matkassarna.se hjälper vi dig att enkelt hitta en matkasseleverantör som passar dina behov. Du kan få en överblick över leverantörernas betyg, utbud, priser, typ av leverans, pris per portion och eventuella aktuella rabattkoder. Dessutom ser du vilka olika typer av matkassar som finns tillgängliga, allt för att ditt val ska bli så enkelt som möjligt.

Tips innan du beställer din matkasse:

 • Antalet personer: Bestäm hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
 • Antal middagar: Fundera på hur många middagar per vecka du vill ha mat till.
 • Er budget: Se över hur mycket du är villig att lägga på matkassen varje vecka eller månad.
 • Trustpilot-betyg: Kolla upp vad andra kunder tycker om företaget på Trustpilot.
 • Antal recept: Välj hur många olika recept du vill ha i din matkasse.

Att hitta rätt i matkasse-djungeln kan kännas överväldigande, men med vårt verktyg på matkassarna.se blir det både enklare och roligare. Vare sig du söker efter ekologiska alternativ, familjeanpassade matkassar eller en matkasse för det lilla hushållet, så har vi informationen du behöver. Starta din resa mot enklare middagar med oss idag!