Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Åstorp

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Åstorp

Åstorp är en liten, charmig stad belägen i nordvästra Skåne. Med sin närhet till såväl grönskande natur som tillgång till goda kommunikationer, gör det till en attraktiv plats för dess invånare. Att bo i Åstorp innebär att man har det mesta inom räckhåll – mysiga caféer, butiker och lokala matställen. För de som bor här och vill förenkla sin vardag finns nu tjänsten med hemleverans av matkassar. En tjänst som innebär att man kan få fräscha råvaror och spännande recept levererade direkt till dörren, vilket sparar tid och ger möjlighet till varierad och näringsrik kost.

Finn din matkasse i Åstorp

matkassarna.se hjälper vi dig att hitta den matkasse som passar just dig och din familj bäst. Vi jämför olika leverantörer som erbjuder hemleverans i Åstorp så att du kan göra ett informerat val. Här kan du enkelt se betyg, utbud, priser och leveransområden. Dessutom får du information om pris per portion och kan dra nytta av aktuella rabattkoder. Vi visar vilka typer av matkassar som finns tillgängliga – allt från vegetariskt till familjekassar.

Tips innan du beställer

När du ska välja matkasse finns det några saker att fundera på för att hitta det bästa alternativet för just dina behov:

  • Antalet personer – Välj en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka – Hur ofta vill du laga mat från din matkasse?
  • Budget – Vad är du villig att spendera på din matkasse varje vecka?
  • Kundomdömen – Titta på betyg från andra kunder, till exempel på Trustpilot, för att se vad de tycker om tjänsten.
  • Antal recept – Se över hur många olika recept som erbjuds för att garantera variation i din kost.

Med dessa tips och med hjälp av matkassarna.se, kommer du att hitta en matkasse som gör din matlagning både enklare och roligare. Tillgodose dina middagsbehov utan stress och med mer tid för annat som livet i Åstorp har att erbjuda.