Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Åstorp

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Åstorp

Åstorp är en liten, charmig stad belägen i nordvästra Skåne. Med sin närhet till såväl grönskande natur som tillgång till goda kommunikationer, gör det till en attraktiv plats för dess invånare. Att bo i Åstorp innebär att man har det mesta inom räckhåll – mysiga caféer, butiker och lokala matställen. För de som bor här och vill förenkla sin vardag finns nu tjänsten med hemleverans av matkassar. En tjänst som innebär att man kan få fräscha råvaror och spännande recept levererade direkt till dörren, vilket sparar tid och ger möjlighet till varierad och näringsrik kost.

Finn din matkasse i Åstorp

matkassarna.se hjälper vi dig att hitta den matkasse som passar just dig och din familj bäst. Vi jämför olika leverantörer som erbjuder hemleverans i Åstorp så att du kan göra ett informerat val. Här kan du enkelt se betyg, utbud, priser och leveransområden. Dessutom får du information om pris per portion och kan dra nytta av aktuella rabattkoder. Vi visar vilka typer av matkassar som finns tillgängliga – allt från vegetariskt till familjekassar.

Tips innan du beställer

När du ska välja matkasse finns det några saker att fundera på för att hitta det bästa alternativet för just dina behov:

  • Antalet personer – Välj en matkasse som matchar storleken på ditt hushåll.
  • Middagar per vecka – Hur ofta vill du laga mat från din matkasse?
  • Budget – Vad är du villig att spendera på din matkasse varje vecka?
  • Kundomdömen – Titta på betyg från andra kunder, till exempel på Trustpilot, för att se vad de tycker om tjänsten.
  • Antal recept – Se över hur många olika recept som erbjuds för att garantera variation i din kost.

Med dessa tips och med hjälp av matkassarna.se, kommer du att hitta en matkasse som gör din matlagning både enklare och roligare. Tillgodose dina middagsbehov utan stress och med mer tid för annat som livet i Åstorp har att erbjuda.