Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Åtvidaberg

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Åtvidaberg

Åtvidaberg är en charmig liten ort i Östergötlands län, känd för sin natursköna omgivning och rika historia som en gång i tiden var centrum för kopparbrytning. Idag är Åtvidaberg en plats där tradition möter modernitet, och den pittoreska stadskärnan erbjuder både lokala butiker och mysiga kaféer. För de som bor i Åtvidaberg och vill förenkla sina måltider, finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt hem till dörren. Det är ett smidigt sätt att spara tid och samtidigt njuta av goda och näringsrika måltider.

Matkasse hemleverans i Åtvidaberg

Välkommen till matkassarna.se! Vi hjälper dig som bor i Åtvidaberg att hitta den perfekta matkassen med hemleverans. På vår sida kan du enkelt jämföra olika leverantörer som ser till att du får smidiga och härliga middagslösningar direkt till ditt hem. Hos oss kan du få en överblick över viktiga detaljer som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, om det finns någon aktuell rabattkod, och vilka typer av matkassar leverantören erbjuder.

Tips när du väljer matkasse

Innan du bestämmer dig för att beställa en matkasse, finns det några saker att tänka på:

  • Antalet personer i hushållet – Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Måltider per vecka – Fundera över hur många middagar du vill ha färdigplanerade.
  • Er budget – Titta på pris per portion och välj en matkasse som matchar er matbudget.
  • Leverantörens betyg – Se efter andra kunders omdömen, till exempel på Trustpilot, för att få en bild av företagets pålitlighet och service.
  • Variation och antal recept – Försäkra dig om att matkassen erbjuder tillräcklig variation och antal recept så att hela familjen blir nöjd.

När du har tänkt igenom dessa punkter kan du känna dig tryggare i ditt val. Ta dig tid och utforska olika alternativ på matkassarna.se, där vi sätter matglädjen i fokus och gör det enklare för dig i Åtvidaberg att hitta en matkasse som just du kommer att älska.