Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Åtvidaberg

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Åtvidaberg

Åtvidaberg är en charmig liten ort i Östergötlands län, känd för sin natursköna omgivning och rika historia som en gång i tiden var centrum för kopparbrytning. Idag är Åtvidaberg en plats där tradition möter modernitet, och den pittoreska stadskärnan erbjuder både lokala butiker och mysiga kaféer. För de som bor i Åtvidaberg och vill förenkla sina måltider, finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt hem till dörren. Det är ett smidigt sätt att spara tid och samtidigt njuta av goda och näringsrika måltider.

Matkasse hemleverans i Åtvidaberg

Välkommen till matkassarna.se! Vi hjälper dig som bor i Åtvidaberg att hitta den perfekta matkassen med hemleverans. På vår sida kan du enkelt jämföra olika leverantörer som ser till att du får smidiga och härliga middagslösningar direkt till ditt hem. Hos oss kan du få en överblick över viktiga detaljer som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, om det finns någon aktuell rabattkod, och vilka typer av matkassar leverantören erbjuder.

Tips när du väljer matkasse

Innan du bestämmer dig för att beställa en matkasse, finns det några saker att tänka på:

  • Antalet personer i hushållet – Välj en matkasse som passar storleken på ditt hushåll.
  • Måltider per vecka – Fundera över hur många middagar du vill ha färdigplanerade.
  • Er budget – Titta på pris per portion och välj en matkasse som matchar er matbudget.
  • Leverantörens betyg – Se efter andra kunders omdömen, till exempel på Trustpilot, för att få en bild av företagets pålitlighet och service.
  • Variation och antal recept – Försäkra dig om att matkassen erbjuder tillräcklig variation och antal recept så att hela familjen blir nöjd.

När du har tänkt igenom dessa punkter kan du känna dig tryggare i ditt val. Ta dig tid och utforska olika alternativ på matkassarna.se, där vi sätter matglädjen i fokus och gör det enklare för dig i Åtvidaberg att hitta en matkasse som just du kommer att älska.