Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Avesta

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Avesta

Avesta är en charmig stad belägen i Dalarnas län, känd för sin rika industrihistoria och natur. Här flyter vackra Dalälven som är central för stadens identitet och kultur. För dem som bor i Avesta och vill förenkla sin vardag finns nu möjligheten att få matkassar levererade direkt hem till dörren. Det här är ett smidigt sätt att spara både tid och energi på matinköpen, samtidigt som man kan njuta av hälsosamma och varierade måltider. På vår hemsida, matkassarna.se, har vi samlat och jämfört olika leverantörer som erbjuder just denna bekväma tjänst i Avesta. Vår tjänst gör det enkelt för dig att hitta en matkasse som passar just dina behov och preferenser.

Matkassar som levereras till din dörr

Besökare kan enkelt använda vår sajt för att få en överblick över de företag som levererar matkassar i Avesta. Vi listar viktig information som betyg, utbud, priser, leveransalternativ och pris per portion. Dessutom, om det finns en tillgänglig rabattkod, kommer du att hitta den här. Det är även enkelt att se vilka olika typer av matkassar som varje leverantör erbjuder, allt från vegetariska till familjeanpassade varianter.

Tips innan du beställer en matkasse

 • Tänk efter hur många personer i hushållet matkassen ska räcka till.
 • Bestäm hur många middagar per vecka du vill ha ingredienser till.
 • Sätt en budget för ditt matkasseköp.
 • Läs gärna omdömen och betyg på företaget, exempelvis på Trustpilot.
 • Fundera på hur många nya recept du vill testa varje vecka.

Med dessa tips i åtanke blir det enklare att göra ett välövervägt val som matchar dina matvanor och livsstil. Vi på matkassarna.se är här för att hjälpa dig att hitta en matkasse som gör din matlagning både roligare och lättare, med hemleverans ända fram till din dörr i Avesta.