Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Axvall

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Axvall

Axvall är en charmig liten ort i Västra Götalands län, nära den större staden Skara. Med sin rika historia och natursköna omgivningar erbjuder Axvall både lugn och aktiviteter som Skara Sommarland och Varnhems klosterkyrka i närheten. För de som bor i Axvall finns även smidiga tjänster som hemleverans av matkassar. Att få en matkasse levererad direkt till dörren kan förenkla vardagen avsevärt, och på Matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika leverantörer som erbjuder denna service i Axvall. Med vår hjälp hittar du snabbt en matkasse som passar din smak, ditt behov och din budget.

Upptäck matkassar i Axvall

Matkassarna.se lägger vi stor vikt vid att hjälpa dig hitta den bästa matkassen för just dig och din familj. På vår hemsida kan du få en bra översikt över olika leverantörer av matkassar som levererar till Axvall. För varje leverantör hittar du viktig information såsom betyg, vilka typer av matkasser som erbjuds, priser, leveransalternativ, pris per portion och eventuella aktuella rabattkoder. Detta gör att du enkelt kan jämföra och välja en leverantör som passar dig.

Tips innan du beställer

Innan du beställer en matkasse är det bra att fundera över följande:

 • Antal personer i hushållet som matkassen ska räcka till
 • Hur många middagar per vecka du vill ha ingredienser till
 • Er budget för matinköp
 • Leverantörens betyg, till exempel på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker
 • Antal olika recept som ingår i matkassen för variationens skull
 • Att ta hänsyn till dessa punkter hjälper dig att välja en matkasse som passar din livsstil och önskemål. På Matkassarna.se är det smidigt att jämföra alternativen – allt för att din matlagning ska bli både enklare och roligare!