Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Bagarmossen

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Bagarmossen

Bagarmossen, som är beläget i södra delen av Stockholm, är en charmig förort känd för sin vänliga atmosfär och gröna omgivningar. Med närheten till naturen och Bagarmossens centrum, har området en mysig småstadskänsla där lokala kaféer och butiker bidrar till en trevlig vardagsrytm. För dem som bor i Bagarmossen och vill förenkla sin matlagning finns det goda nyheter: flera matkasseleverantörer erbjuder hemleverans direkt till dörren. Det innebär att du som boende här kan njuta av bekvämligheten med att få dina matvaror levererade hem, samtidigt som du har tid över till annat – kanske en promenad i natursköna Nackareservatet eller ett besök vid torget.

Upptäck matkassar i Bagarmossen

Här på matkassarna.se hjälper vi dig att finna en passande matkasse så att du kan njuta av goda och näringsrika måltider utan att behöva spendera tid på matbutiken eller på att planera middagar. Genom att använda vår jämförelsetjänst kan du enkelt hitta leverantörer som levererar matkassar till Bagarmossen. Ovanför denna text hittar du en lista som ger dig en översikt över leverantörernas betyg, utbud, priser och leveransinfo. Du kan även se pris per portion och ta del av eventuella rabattkoder. Oavsett om du är ute efter en traditionell, vegetarisk eller kanske en ekologisk matkasse, finns det alternativ för alla smaker och behov.

Tips innan du beställer din matkasse

Innan du beställer en matkasse till ditt hem i Bagarmossen är det några saker att tänka på. För att göra ett bra val för dig och din familj kan du fundera över följande:

  • Antalet personer: Hur många personer ska maten räcka till?
  • Middagar per vecka: Vill du ha mat till vardags eller en middag för en särskild kväll i veckan?
  • Budget: Hur mycket vill och kan du spendera på matkassen?
  • Företagets betyg: Vad säger andra kunder om tjänsten? Titta på betyg på exempelvis Trustpilot.
  • Antal recept: Vill du ha många nya recept att prova varje vecka eller föredrar du färre och mer bekanta rätter?

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du bättre avgöra vilken typ av matkasse som passar dig bäst. Och glöm inte att använda matkassarna.se för att jämföra de olika alternativen. Lycka till med att hitta din perfekta matkasse!