Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Bagarmossen

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Bagarmossen

Bagarmossen, som är beläget i södra delen av Stockholm, är en charmig förort känd för sin vänliga atmosfär och gröna omgivningar. Med närheten till naturen och Bagarmossens centrum, har området en mysig småstadskänsla där lokala kaféer och butiker bidrar till en trevlig vardagsrytm. För dem som bor i Bagarmossen och vill förenkla sin matlagning finns det goda nyheter: flera matkasseleverantörer erbjuder hemleverans direkt till dörren. Det innebär att du som boende här kan njuta av bekvämligheten med att få dina matvaror levererade hem, samtidigt som du har tid över till annat – kanske en promenad i natursköna Nackareservatet eller ett besök vid torget.

Upptäck matkassar i Bagarmossen

Här på matkassarna.se hjälper vi dig att finna en passande matkasse så att du kan njuta av goda och näringsrika måltider utan att behöva spendera tid på matbutiken eller på att planera middagar. Genom att använda vår jämförelsetjänst kan du enkelt hitta leverantörer som levererar matkassar till Bagarmossen. Ovanför denna text hittar du en lista som ger dig en översikt över leverantörernas betyg, utbud, priser och leveransinfo. Du kan även se pris per portion och ta del av eventuella rabattkoder. Oavsett om du är ute efter en traditionell, vegetarisk eller kanske en ekologisk matkasse, finns det alternativ för alla smaker och behov.

Tips innan du beställer din matkasse

Innan du beställer en matkasse till ditt hem i Bagarmossen är det några saker att tänka på. För att göra ett bra val för dig och din familj kan du fundera över följande:

 • Antalet personer: Hur många personer ska maten räcka till?
 • Middagar per vecka: Vill du ha mat till vardags eller en middag för en särskild kväll i veckan?
 • Budget: Hur mycket vill och kan du spendera på matkassen?
 • Företagets betyg: Vad säger andra kunder om tjänsten? Titta på betyg på exempelvis Trustpilot.
 • Antal recept: Vill du ha många nya recept att prova varje vecka eller föredrar du färre och mer bekanta rätter?

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du bättre avgöra vilken typ av matkasse som passar dig bäst. Och glöm inte att använda matkassarna.se för att jämföra de olika alternativen. Lycka till med att hitta din perfekta matkasse!