Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Bagarmossen

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Bagarmossen

Bagarmossen, som är beläget i södra delen av Stockholm, är en charmig förort känd för sin vänliga atmosfär och gröna omgivningar. Med närheten till naturen och Bagarmossens centrum, har området en mysig småstadskänsla där lokala kaféer och butiker bidrar till en trevlig vardagsrytm. För dem som bor i Bagarmossen och vill förenkla sin matlagning finns det goda nyheter: flera matkasseleverantörer erbjuder hemleverans direkt till dörren. Det innebär att du som boende här kan njuta av bekvämligheten med att få dina matvaror levererade hem, samtidigt som du har tid över till annat – kanske en promenad i natursköna Nackareservatet eller ett besök vid torget.

Upptäck matkassar i Bagarmossen

Här på matkassarna.se hjälper vi dig att finna en passande matkasse så att du kan njuta av goda och näringsrika måltider utan att behöva spendera tid på matbutiken eller på att planera middagar. Genom att använda vår jämförelsetjänst kan du enkelt hitta leverantörer som levererar matkassar till Bagarmossen. Ovanför denna text hittar du en lista som ger dig en översikt över leverantörernas betyg, utbud, priser och leveransinfo. Du kan även se pris per portion och ta del av eventuella rabattkoder. Oavsett om du är ute efter en traditionell, vegetarisk eller kanske en ekologisk matkasse, finns det alternativ för alla smaker och behov.

Tips innan du beställer din matkasse

Innan du beställer en matkasse till ditt hem i Bagarmossen är det några saker att tänka på. För att göra ett bra val för dig och din familj kan du fundera över följande:

  • Antalet personer: Hur många personer ska maten räcka till?
  • Middagar per vecka: Vill du ha mat till vardags eller en middag för en särskild kväll i veckan?
  • Budget: Hur mycket vill och kan du spendera på matkassen?
  • Företagets betyg: Vad säger andra kunder om tjänsten? Titta på betyg på exempelvis Trustpilot.
  • Antal recept: Vill du ha många nya recept att prova varje vecka eller föredrar du färre och mer bekanta rätter?

Genom att ta hänsyn till dessa punkter kan du bättre avgöra vilken typ av matkasse som passar dig bäst. Och glöm inte att använda matkassarna.se för att jämföra de olika alternativen. Lycka till med att hitta din perfekta matkasse!