Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Bandhagen

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Bandhagen

Bandhagen är en härlig stadsdel i södra Stockholm som präglas av sitt lugna tempo och familjevänliga atmosfär. Här finner du trevliga parker, en rad affärer och bra kommunikationer. För de som är intresserade av att förenkla sin vardag genom att få mat levererad direkt till dörren, finns det nu flera alternativ för matkassar med hemleverans i Bandhagen. På vår hemsida, matkassarna.se, har vi samlat de leverantörer som levererar matkassar direkt till detta område. Här kan du smidigt jämföra olika tjänster utifrån betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar de erbjuder. Allt för att du enkelt ska kunna hitta en matkasse som passar just din smak och ditt behov.

Upptäck matkassar i Bandhagen

På matkassarna.se är det enkelt att hitta en matkasse som passar just dig och din familj. Vi förstår att varje hushåll har sina speciella behov och preferenser, och det är därför viktigt att några saker funderas igenom innan ett val görs:

 • Överväg antalet personer i hushållet
 • Bestäm hur många middagar i veckan ni vill ha ingredienser till
 • Budget: Tänk på vad ni är villiga att spendera på en matkasse
 • Se över företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om kundnöjdhet
 • Antalet recept ni önskar per vecka och vilken typ av recept som är av intresse

Genom att tänka på dessa punkter kan du göra ett välgrundat beslut som passar ditt livsstil och dina matvanor. Oavsett om du söker efter en klassisk matkasse, en med ekologiska produkter, eller kanske en anpassad för speciella dieter, kan du lita på att vi på matkassarna.se hjälper dig att hitta det bästa alternativet för just dig i Bandhagen.