Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Bandhagen

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Bandhagen

Bandhagen är en härlig stadsdel i södra Stockholm som präglas av sitt lugna tempo och familjevänliga atmosfär. Här finner du trevliga parker, en rad affärer och bra kommunikationer. För de som är intresserade av att förenkla sin vardag genom att få mat levererad direkt till dörren, finns det nu flera alternativ för matkassar med hemleverans i Bandhagen. På vår hemsida, matkassarna.se, har vi samlat de leverantörer som levererar matkassar direkt till detta område. Här kan du smidigt jämföra olika tjänster utifrån betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabattkoder och vilka typer av matkassar de erbjuder. Allt för att du enkelt ska kunna hitta en matkasse som passar just din smak och ditt behov.

Upptäck matkassar i Bandhagen

På matkassarna.se är det enkelt att hitta en matkasse som passar just dig och din familj. Vi förstår att varje hushåll har sina speciella behov och preferenser, och det är därför viktigt att några saker funderas igenom innan ett val görs:

  • Överväg antalet personer i hushållet
  • Bestäm hur många middagar i veckan ni vill ha ingredienser till
  • Budget: Tänk på vad ni är villiga att spendera på en matkasse
  • Se över företagets betyg på Trustpilot för att få en uppfattning om kundnöjdhet
  • Antalet recept ni önskar per vecka och vilken typ av recept som är av intresse

Genom att tänka på dessa punkter kan du göra ett välgrundat beslut som passar ditt livsstil och dina matvanor. Oavsett om du söker efter en klassisk matkasse, en med ekologiska produkter, eller kanske en anpassad för speciella dieter, kan du lita på att vi på matkassarna.se hjälper dig att hitta det bästa alternativet för just dig i Bandhagen.