Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Bara

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Bara

Bara är en mysig liten ort som ligger i Svedala kommun i Skåne län. Här har invånarna nära till både stadens puls och den lugnande naturen. Med dess trevliga bostadsområden, lokala butiker och vackra omgivningar är Bara ett populärt ställe för många familjer. Nu kan även de boende i Bara enkelt njuta av god och näringsrik mat utan att behöva lägga tid på att planera middagar och handla matvaror. Det är för att du genom vår tjänst på matkassarna.se kan hitta en matkasse med hemleverans som passar just dina behov.

Hitta din perfekta matkasse

På matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra olika matkassar som erbjuder hemleverans direkt till din dörr i Bara. För att göra ditt val enklare kan du se betyg, utbud, priser och leveransinformation för varje leverantör. Du kan också bekanta dig med pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som finns tillgängliga, vare sig du är ute efter vegetariskt, traditionellt eller kanske GI. Ta en titt på listan ovan för att få en bra överblick och hitta en matkasse som passar just dig och din familj.

tips innan du beställer

Vid valet av matkasse kan det vara bra att ha några saker i åtanke för att ditt köp ska passa dina önskemål. Här är några tips:

 • Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
 • Bestäm hur många middagar ni vill ha i veckan från matkassen.
 • Sätt en budget för vad ni vill spendera på matkassen.
 • Kolla upp företaget på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
 • Fundera på antalet olika recept ni vill ha i er matkasse.
 • När du är redo att välja kan du lita på att vi på matkassarna.se är här för att guida dig genom de många valen så att du kan hitta en matkasse som gör din vardag både enklare och godare!

  Please note that I’ve used the tag ”” instead of ”

   ” or ”

    ”, as the instructions weren’t clear on which list tag to use. I assume that ”” was meant to be a placeholder for the correct list tag you’d want to use. Make sure to replace ”” with the appropriate unordered (”

     ”) or ordered (”

      ”) list tag as per your HTML structure requirements.