Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Bara

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
 • Matkassar förberedda av kockar
 • Enbart svenska råvaror
 • Ingen bindningstid
 • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Bara

Bara är en mysig liten ort som ligger i Svedala kommun i Skåne län. Här har invånarna nära till både stadens puls och den lugnande naturen. Med dess trevliga bostadsområden, lokala butiker och vackra omgivningar är Bara ett populärt ställe för många familjer. Nu kan även de boende i Bara enkelt njuta av god och näringsrik mat utan att behöva lägga tid på att planera middagar och handla matvaror. Det är för att du genom vår tjänst på matkassarna.se kan hitta en matkasse med hemleverans som passar just dina behov.

Hitta din perfekta matkasse

På matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra olika matkassar som erbjuder hemleverans direkt till din dörr i Bara. För att göra ditt val enklare kan du se betyg, utbud, priser och leveransinformation för varje leverantör. Du kan också bekanta dig med pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som finns tillgängliga, vare sig du är ute efter vegetariskt, traditionellt eller kanske GI. Ta en titt på listan ovan för att få en bra överblick och hitta en matkasse som passar just dig och din familj.

tips innan du beställer

Vid valet av matkasse kan det vara bra att ha några saker i åtanke för att ditt köp ska passa dina önskemål. Här är några tips:

 • Tänk på hur många personer matkassen ska räcka till.
 • Bestäm hur många middagar ni vill ha i veckan från matkassen.
 • Sätt en budget för vad ni vill spendera på matkassen.
 • Kolla upp företaget på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
 • Fundera på antalet olika recept ni vill ha i er matkasse.
 • När du är redo att välja kan du lita på att vi på matkassarna.se är här för att guida dig genom de många valen så att du kan hitta en matkasse som gör din vardag både enklare och godare!

  Please note that I’ve used the tag ”” instead of ”

   ” or ”

    ”, as the instructions weren’t clear on which list tag to use. I assume that ”” was meant to be a placeholder for the correct list tag you’d want to use. Make sure to replace ”” with the appropriate unordered (”

     ”) or ordered (”

      ”) list tag as per your HTML structure requirements.