Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Barsebäck

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Barsebäck

Barsebäck är en vacker ort i Skåne län, känd för sin idylliska kärnkraftverk som numera är avstängt och dess vackra golfbana som lockar spelare från när och fjärran. Nu kan invånarna i Barsebäck njuta av ytterligare en bekvämlighet: matkasse med hemleverans! På vår hemsida matkassarna.se kan du enkelt hitta leverantörer som bringar färdigpackade matkassar direkt till din dörr i Barsebäck. Det är ett enkelt och smidigt sätt att planera dina måltider, spara tid och få uppleva nya, spännande recept.

Matkasseleverantörer i Barsebäck

Hos oss på matkassarna.se kan du snabbt och lätt hitta en matkasse som passar just dig och ditt hushåll. Ovanför den här texten hittar du en lista som ger dig en komplett överblick. Du kan enkelt se betyg, vad som ingår i utbudet, priser och leveransinformation. Du kan dessutom jämföra pris per portion och dra nytta av eventuella rabattkoder.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på hur många ni är som kommer att äta från matkassen.
  • Bestäm hur många middagar per vecka ni vill ha ingredienser till.
  • Sätt en budget för era matinköp så att ni vet vad ni kan lägga pengar på.
  • Kolla vad andra kunder tycker genom att läsa företagets betyg på Trustpilot.
  • Undersök antalet och sorten av recept som ingår, så att det matchar era önskemål och matpreferenser.

Kom ihåg att smidigheten med matkasseleverans inte bara sparar tid utan också ger dig möjligheten att upptäcka nya, hälsosamma recept. Välkommen att utforska dina alternativ för matkasse i Barsebäck på matkassarna.se – vi är här för att hjälpa dig hitta den bästa matkassen för just din smak och livsstil!