Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Båstad

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Båstad

Båstad är en vacker småstad i nordvästra Skåne som är välkänd för sina tennisbanor där det årliga Swedish Open äger rum. Staden erbjuder en härlig blandning av sport, kultur och natur. Med sina vackra stränder, charmiga butiker och härliga restauranger är Båstad en plats där många söker sig till för att njuta av en god livskvalitet. Att ha tillgång till fräscha matvaror och goda maträtter är en viktig del av det, och därför finns det nu möjligheten att få hemleverans av matkassar direkt till dörren i Båstad.

Matkassetjänster i Båstad

Vi på matkassarna.se hjälper dig att enkelt hitta och jämföra matkasseleverantörer som levererar till just Båstad. På vår sajt kan du få överblick över betyg, utbud, prislappar, leveransalternativ, pris per portion, tillgängliga rabattkoder och vilka olika typer av matkassar som finns tillgängliga från de olika leverantörerna.

Tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan göra vardagen både enklare och roligare. Här är några tips att tänka på innan du gör din beställning:

  • Se över hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Fundera på hur många middagar du vill ha ingredienser till varje vecka.
  • Bestäm en budget för din matkasse.
  • Kolla upp företagets kundbetyg, till exempel på Trustpilot, för att säkerställa kvalitet och service.
  • Ta en titt på antalet och variationen av recept som erbjuds, för att se till att de passar din smak och förmåga i köket.

Med dessa tips i åtanke kan du göra ett väl informerat val som passar just din livsstil och dina behov. Välkommen att utforska och hitta din perfekta matkasse hos oss på matkassarna.se.