Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Båstad

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Båstad

Båstad är en vacker småstad i nordvästra Skåne som är välkänd för sina tennisbanor där det årliga Swedish Open äger rum. Staden erbjuder en härlig blandning av sport, kultur och natur. Med sina vackra stränder, charmiga butiker och härliga restauranger är Båstad en plats där många söker sig till för att njuta av en god livskvalitet. Att ha tillgång till fräscha matvaror och goda maträtter är en viktig del av det, och därför finns det nu möjligheten att få hemleverans av matkassar direkt till dörren i Båstad.

Matkassetjänster i Båstad

Vi på matkassarna.se hjälper dig att enkelt hitta och jämföra matkasseleverantörer som levererar till just Båstad. På vår sajt kan du få överblick över betyg, utbud, prislappar, leveransalternativ, pris per portion, tillgängliga rabattkoder och vilka olika typer av matkassar som finns tillgängliga från de olika leverantörerna.

Tips innan du beställer

Att välja rätt matkasse kan göra vardagen både enklare och roligare. Här är några tips att tänka på innan du gör din beställning:

  • Se över hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Fundera på hur många middagar du vill ha ingredienser till varje vecka.
  • Bestäm en budget för din matkasse.
  • Kolla upp företagets kundbetyg, till exempel på Trustpilot, för att säkerställa kvalitet och service.
  • Ta en titt på antalet och variationen av recept som erbjuds, för att se till att de passar din smak och förmåga i köket.

Med dessa tips i åtanke kan du göra ett väl informerat val som passar just din livsstil och dina behov. Välkommen att utforska och hitta din perfekta matkasse hos oss på matkassarna.se.