Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Beddingestrand

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Beddingestrand

Beddingestrand är en liten pärla på den svenska sydkusten, känd för sin lugna atmosfär och vackra stränder. Denna charmiga by erbjuder inte bara en avkopplande reträtt från vardagens stress, utan också vackra promenadstråk längs kusten och ett mysigt samhällsliv. För de som bor här eller tillbringar sin tid i sommarstugor och vill förenkla vardagen, är en matkasse med hemleverans ett utmärkt val. På matkassarna.se hjälper vi dig att hitta matkasseleverantörer som leverar rakt till dörren i Beddingestrand. Hos oss får du en tydlig överblick av olika leverantörers betyg, utbud, priser, leveransalternativ, pris per portion, eventuella rabatter och de typer av matkassar som erbjuds.

Hitta din matkasse i Beddingestrand

Innan du bestämmer dig för en matkasse, finns det några saker att tänka på. Hur många är ni i hushållet som ska äta från matkassen? Hur många middagar i veckan vill ni att den ska räcka till? Vilken budget har ni tänkt för era måltider? Det är också värdefullt att kolla upp företagets betyg på Trustpilot och hur många olika recept de erbjuder. På matkassarna.se kan du jämföra de olika alternativen och hitta den som passar just ditt hushåll och era matvanor.

  • Läs recensioner och betyg från andra kunder för att få en uppfattning om leverantören.
  • Tänk på hur ofta ni vill ha leverans och att det ska passa med er vardagsrytm.
  • Kolla in vilka matkassar som finns – vill ni ha vegetariskt, ekologiskt, barnvänligt eller kanske lättlagat?
  • Glöm inte att se om det finns någon aktuell rabattkod som ni kan utnyttja för att spara på kostnaden för första leveransen.

Vad erbjuder matkassarna.se?

På vår sajt matkassarna.se har vi samlat information om alla matkasseleverantörer som kan leverera till Beddingestrand. Vi gör det enkelt för dig att få en överblick genom att lista viktig information såsom pris, utbud, leveransalternativ och portionpris. Vår målsättning är att du snabbt och enkelt ska kunna välja den matkasse som passar dig bäst, så att du kan fortsätta njuta av Beddingestrand med mer tid över för det som verkligen är viktigt.