Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Bengtsfors

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Bengtsfors

Bengtsfors är en charmig liten stad belägen i Dalsland, känd för sin vackra natur och lugna miljö. Staden vilar vid Bengtsbrohöljen, en del av det stora sjösystemet som erbjuder fantastiska möjligheter för friluftsliv och rekreation. I Bengtsfors samhälle, där gemenskap och närhet till service kännetecknar vardagen, kan invånarna nu glädjas åt ytterligare en bekvämlighet: möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren. Detta gör livet lättare för de som värdesätter god mat men kanske inte har tiden eller möjligheten att handla själva.

Matkassar i Bengtsfors

Här på matkassarna.se är vi glada över att kunna hjälpa dig som bor i Bengtsfors att hitta den perfekta matkassen för din livsstil. Vi jämför alla leverantörer på den svenska marknaden som levererar till just Bengtsfors. Det har aldrig varit så enkelt att välja rätt matkasse! Du kan enkelt få en överblick över betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som varje leverantör erbjuder – allt för att göra ditt val så enkelt som möjligt.

Tips innan du beställer

 • Antal personer: Fundera på hur många personer matkassen ska räcka till.
 • Antal middagar: Tänk på hur många middagar du vill ha i din matkasse varje vecka.
 • Budget: Bestäm hur mycket du är villig att spendera på din matkasse.
 • Betyg: Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
 • Recept: Tänk på om du vill ha nya spännande recept att prova, eller klassiker du vet att du tycker om.

Att hitta rätt matkasse kan både förenkla din vardag och bredda din matlagning. Här på matkassarna.se är vi stolta över att kunna bistå dig i jakten på den perfekta matkassen för just ditt hushåll i Bengtsfors. Bläddra bland tillgängliga alternativ och upptäck hur bekvämt och inspirerande det kan vara med en matkasse levererad direkt till ditt hem!