Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Bengtsfors

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Bengtsfors

Bengtsfors är en charmig liten stad belägen i Dalsland, känd för sin vackra natur och lugna miljö. Staden vilar vid Bengtsbrohöljen, en del av det stora sjösystemet som erbjuder fantastiska möjligheter för friluftsliv och rekreation. I Bengtsfors samhälle, där gemenskap och närhet till service kännetecknar vardagen, kan invånarna nu glädjas åt ytterligare en bekvämlighet: möjligheten att få matkassar levererade direkt till dörren. Detta gör livet lättare för de som värdesätter god mat men kanske inte har tiden eller möjligheten att handla själva.

Matkassar i Bengtsfors

Här på matkassarna.se är vi glada över att kunna hjälpa dig som bor i Bengtsfors att hitta den perfekta matkassen för din livsstil. Vi jämför alla leverantörer på den svenska marknaden som levererar till just Bengtsfors. Det har aldrig varit så enkelt att välja rätt matkasse! Du kan enkelt få en överblick över betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar som varje leverantör erbjuder – allt för att göra ditt val så enkelt som möjligt.

Tips innan du beställer

  • Antal personer: Fundera på hur många personer matkassen ska räcka till.
  • Antal middagar: Tänk på hur många middagar du vill ha i din matkasse varje vecka.
  • Budget: Bestäm hur mycket du är villig att spendera på din matkasse.
  • Betyg: Kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att se vad andra kunder tycker.
  • Recept: Tänk på om du vill ha nya spännande recept att prova, eller klassiker du vet att du tycker om.

Att hitta rätt matkasse kan både förenkla din vardag och bredda din matlagning. Här på matkassarna.se är vi stolta över att kunna bistå dig i jakten på den perfekta matkassen för just ditt hushåll i Bengtsfors. Bläddra bland tillgängliga alternativ och upptäck hur bekvämt och inspirerande det kan vara med en matkasse levererad direkt till ditt hem!