Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Berg

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Berg

Berg är en plats i Sverige där natur och gemenskap står i centrum. Här kan livets enkla glädjeämnen upplevas i stillheten från de omgivande skogarna och i de lokala sammankomsterna. Trots dess lugna tempo, har invånarna i Berg tillgång till moderna bekvämligheter som hemleverans av matkassar. För dem som lever ett hektiskt liv eller bara vill förenkla sin vardag erbjuder hemleverans av matkassar en välkommen lösning. Och nu är det lättare än någonsin för Bergsbor att hitta en matkasse som passar just deras behov.

Upptäck matkasseleverantörer i Berg

Hos oss på matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika företag som levererar matkassar direkt till ditt hem i Berg. Vi ger dig möjligheten att se en översikt med all viktig information för att kunna göra ett välgrundat val. Du kan jämföra betyg, utforska utbudet, se priser och leveransalternativ, samt kostnaden per portion. Dessutom har vi aktuella rabattkoder som hjälper dig att spara pengar. Dom typer av matkassar som finns tillgängliga varierar också så du har många alternativ att välja mellan.

Tips innan du beställer din matkasse

 • Antal personer: Tänk på hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
 • Middagar per vecka: Bestäm hur många dagar du önskar få mat till och anpassa din beställning därefter.
 • Budget: Ha en tydlig budget så att du väljer en matkasse som du bekvämt kan betala för.
 • Betyg: Se över företagets betyg på platser som Trustpilot för att försäkra dig om dess pålitlighet och kvalitet.
 • Antal recept: Kontrollera hur många recept som ingår i matkassen så att den matchar dina behov och önskemål.

Att ta dessa punkter i beaktande innan du slår till på en matkasse kan göra att du blir mer nöjd med ditt köp i längden. Så ta dig tid att utforska vårt utbud och hitta den matkasse som passar dig bäst. Lycka till!