Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Berg

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Berg

Berg är en plats i Sverige där natur och gemenskap står i centrum. Här kan livets enkla glädjeämnen upplevas i stillheten från de omgivande skogarna och i de lokala sammankomsterna. Trots dess lugna tempo, har invånarna i Berg tillgång till moderna bekvämligheter som hemleverans av matkassar. För dem som lever ett hektiskt liv eller bara vill förenkla sin vardag erbjuder hemleverans av matkassar en välkommen lösning. Och nu är det lättare än någonsin för Bergsbor att hitta en matkasse som passar just deras behov.

Upptäck matkasseleverantörer i Berg

Hos oss på matkassarna.se kan du enkelt jämföra olika företag som levererar matkassar direkt till ditt hem i Berg. Vi ger dig möjligheten att se en översikt med all viktig information för att kunna göra ett välgrundat val. Du kan jämföra betyg, utforska utbudet, se priser och leveransalternativ, samt kostnaden per portion. Dessutom har vi aktuella rabattkoder som hjälper dig att spara pengar. Dom typer av matkassar som finns tillgängliga varierar också så du har många alternativ att välja mellan.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Antal personer: Tänk på hur många personer i hushållet som matkassen ska räcka till.
  • Middagar per vecka: Bestäm hur många dagar du önskar få mat till och anpassa din beställning därefter.
  • Budget: Ha en tydlig budget så att du väljer en matkasse som du bekvämt kan betala för.
  • Betyg: Se över företagets betyg på platser som Trustpilot för att försäkra dig om dess pålitlighet och kvalitet.
  • Antal recept: Kontrollera hur många recept som ingår i matkassen så att den matchar dina behov och önskemål.

Att ta dessa punkter i beaktande innan du slår till på en matkasse kan göra att du blir mer nöjd med ditt köp i längden. Så ta dig tid att utforska vårt utbud och hitta den matkasse som passar dig bäst. Lycka till!