Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

HelloFresh i Berghem

Spara 1 359kr på 5 matkassar

★★★★★ 4.5/5
  • 33 olika recept per vecka
  • Pausa när du vill
  • Generösa starterbjudanden

Prisspann

550-1090kr

Pris per portion

54-92kr

Antal personer

2-4 st

Middagar

3-5

Till

HelloFresh

Spara upp till 1 359kr rabatt på dina fem första matkassar

Kort om HelloFresh
Möjlighet att skräddarsy kasseJa, välj bland 33 recept/vecka.
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseJa
AllergianpassningNej, du får byta ut ingredienserna mot dina egna.
Mer om HelloFresh
LeveransdagVardagar 12-22
Fraktavgift49kr
BindningstidIngen bindningstid
BetalningsmetoderKort, Amex, Klarna-faktura, Paypal, Apple-Pay
Vårt betyg4.5 / 5
Betyg hos Trustpilot4.1 / 5(17 500+ omdömen)
Aktuell rabattkod1359kr rabatt på fem kassar

Till

HelloFresh

Hello Fresh som matkasseleverantör

Hello Fresh har etablerat sig som en populär matkasseleverantör på den svenska marknaden. Företaget erbjuder en rad olika matkassar anpassade efter olika behov och preferenser, inklusive familjevänliga, vegetariska, snabba och enkla, samt kalorismarta alternativ. Med över 30 varierade recept på menyn varje vecka kan kunderna välja bland svenska klassiker och internationella rätter, vilket ger en spännande variation i vardagsmaten.

Leverans och flexibilitet

Hello Fresh levererar sina matkassar direkt till kundens dörr, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande. Företaget har ett flexibelt abonnemangssystem där kunderna kan anpassa sin meny varje vecka, pausa eller avsluta sitt abonnemang när de önskar. Detta gör det enkelt att anpassa tjänsten efter sitt eget schema och behov.

Hållbarhet och miljö

Hello Fresh har ett starkt fokus på hållbarhet och minskning av matsvinn. De arbetar aktivt för att minska mängden förpackningsmaterial och göra det mer miljövänligt. Företaget är kända för att vara det första CO2-neutrala matkasseföretaget i världen, och har åtagit sig att kompensera för 100% av sina direkta CO2-utsläpp. Dessutom bidrar de till kampen mot plastförorening i havet genom samarbete med organisationer som Plastic Bank.

Mångsidighet och kvalitet

Med ett brett utbud av recept och färska, kvalitativa ingredienser levererade varje vecka, ger Hello Fresh kunderna möjligheten att uppleva en mångsidighet i matlagningen. Från enkla och snabba vardagsrätter till mer avancerade måltider för speciella tillfällen, erbjuder de en meny som kan anpassas till olika dieter och smakpreferenser.

Om matkassar i Berghem

Berghem är en plats med sin egen charm där livets tempo känns aningen lugnare. Det är ett område där gemenskapen står stark och där invånarna uppskattar nära tillgång till såväl natur som bekvämligheter. Vill du förenkla vardagen i Berghem kan en matkasse med hemleverans vara den perfekta lösningen. Tänk dig färska ingredienser och spännande recept levererade direkt till din dörr – ingen tid spenderad på att trängas i matbutiker eller fundera över vad som ska lagas till middag. På matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra och hitta en matkasseleverantör som passar just dina behov och som levererar till just Berghem. Du hittar en tydlig lista med allt du behöver veta: betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar de olika leverantörerna erbjuder.

Så väljer du rätt matkasse

Tips för att välja matkasse: Innan du beställer en matkasse är det några saker du bör tänka på. Börja med att fundera över antalet personer i hushållet. Behöver du mat för bara dig eller för en hel familj? Hur många middagar i veckan önskar du få ingredienser till? Det kan variera från kanske tre dagar till hela veckan. Din budget är också viktig – det finns många alternativ, från mer ekonomiska val till premiumkassar. Glöm inte att kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att försäkra dig om att andra kunder har varit nöjda med tjänsten. Slutligen, se över antalet recept som ingår varje vecka, och om de passar dina matpreferenser och den tid du har tillgänglig för matlagning.

För att göra det lättare för dig att hitta en passande matkasse i Berghem, har vi på matkassarna.se samlat all nödvändig information på ett och samma ställe. Du kan enkelt jämföra olika leverantörer och se vad som passar dig bäst!