Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Berghem

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
    • Hälsosamma måltider för alla åldrar
    • Matkassar med färska råvaror
    • Recept framtagna av kockar
    • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Berghem

Berghem är en plats med sin egen charm där livets tempo känns aningen lugnare. Det är ett område där gemenskapen står stark och där invånarna uppskattar nära tillgång till såväl natur som bekvämligheter. Vill du förenkla vardagen i Berghem kan en matkasse med hemleverans vara den perfekta lösningen. Tänk dig färska ingredienser och spännande recept levererade direkt till din dörr – ingen tid spenderad på att trängas i matbutiker eller fundera över vad som ska lagas till middag. På matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra och hitta en matkasseleverantör som passar just dina behov och som levererar till just Berghem. Du hittar en tydlig lista med allt du behöver veta: betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar de olika leverantörerna erbjuder.

Så väljer du rätt matkasse

Tips för att välja matkasse: Innan du beställer en matkasse är det några saker du bör tänka på. Börja med att fundera över antalet personer i hushållet. Behöver du mat för bara dig eller för en hel familj? Hur många middagar i veckan önskar du få ingredienser till? Det kan variera från kanske tre dagar till hela veckan. Din budget är också viktig – det finns många alternativ, från mer ekonomiska val till premiumkassar. Glöm inte att kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att försäkra dig om att andra kunder har varit nöjda med tjänsten. Slutligen, se över antalet recept som ingår varje vecka, och om de passar dina matpreferenser och den tid du har tillgänglig för matlagning.

För att göra det lättare för dig att hitta en passande matkasse i Berghem, har vi på matkassarna.se samlat all nödvändig information på ett och samma ställe. Du kan enkelt jämföra olika leverantörer och se vad som passar dig bäst!