Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Berghem

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Berghem

Berghem är en plats med sin egen charm där livets tempo känns aningen lugnare. Det är ett område där gemenskapen står stark och där invånarna uppskattar nära tillgång till såväl natur som bekvämligheter. Vill du förenkla vardagen i Berghem kan en matkasse med hemleverans vara den perfekta lösningen. Tänk dig färska ingredienser och spännande recept levererade direkt till din dörr – ingen tid spenderad på att trängas i matbutiker eller fundera över vad som ska lagas till middag. På matkassarna.se hjälper vi dig att jämföra och hitta en matkasseleverantör som passar just dina behov och som levererar till just Berghem. Du hittar en tydlig lista med allt du behöver veta: betyg, utbud, priser, leveransinformation, pris per portion, eventuella rabattkoder samt vilka typer av matkassar de olika leverantörerna erbjuder.

Så väljer du rätt matkasse

Tips för att välja matkasse: Innan du beställer en matkasse är det några saker du bör tänka på. Börja med att fundera över antalet personer i hushållet. Behöver du mat för bara dig eller för en hel familj? Hur många middagar i veckan önskar du få ingredienser till? Det kan variera från kanske tre dagar till hela veckan. Din budget är också viktig – det finns många alternativ, från mer ekonomiska val till premiumkassar. Glöm inte att kolla upp företagets betyg på Trustpilot för att försäkra dig om att andra kunder har varit nöjda med tjänsten. Slutligen, se över antalet recept som ingår varje vecka, och om de passar dina matpreferenser och den tid du har tillgänglig för matlagning.

För att göra det lättare för dig att hitta en passande matkasse i Berghem, har vi på matkassarna.se samlat all nödvändig information på ett och samma ställe. Du kan enkelt jämföra olika leverantörer och se vad som passar dig bäst!