Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Ica matkasse i Bergshamra

Färdiga matkassar, snabbt & enkelt
ICA matkasse logga
★★★★★ 4/5
  • Hälsosamma måltider för alla åldrar
  • Matkassar med färska råvaror
  • Recept framtagna av kockar
  • Näringsrika maträtter för vuxna och barn

Pris

529-769kr

Middagar

3-5 rätter

Personer

2-6 st

Per portion

44-49 kr st

ICA Matkasse är en populär lösning för de som söker bekvämlighet och variation i sina vardagsmiddagar. Känd för sitt breda utbud, erbjuder ICA matkassar anpassade för olika behov, inklusive Familjens Favoriter, Klimat, Vego, Enkla veckan, Bistro och Inspiration​​​​. Med recept som förnyas veckovis, finns det alltid något nytt och spännande att prova​​.

Utbud och innehåll

Varje matkasse innehåller recept och de nödvändiga ingredienserna för att laga måltiderna. Vanligtvis räcker kassarna för 3-5 dagars middagar för 2-6 personer. Basvaror som olja och kryddor förväntas finnas hemma​​. ICA fokuserar på högkvalitativa råvaror, ofta med svenskt ursprung, och innehåller ofta produkter från deras egna märken som ICA Basic, ICA I love eco, och ICA Gott liv​​.

Flexibilitet och leverans

Kunder kan välja mellan prenumeration och engångsköp av matkassar. Det finns ingen bindningstid, och prenumerationer kan enkelt justeras, pausas eller avslutas. Leverans sker oftast på måndagar, men varierar beroende på butik​​​​.

Priser och betalningsalternativ

Priserna för ICA:s matkassar varierar, men de erbjuder oftast prisvärda alternativ. Betalning sker vanligtvis i förskott via ICA-kort, VISA eller MasterCard, och vissa butiker tillåter betalning vid uthämtning. ICA ger också bonuspoäng på köp av matkassar​​.

Om matkassar i Bergshamra

Bergshamra är en trivsam del av Solna, som ligger nära den vackra naturen vid Edsviken och Ulriksdals Slottspark. Det är en plats där många människor har en aktiv livsstil och uppskattar att ha nära till både stadens puls och lugnet i naturen. Att hitta en matkasse med hemleverans i Bergshamra är ett smidigt sätt att förenkla vardagen för de som bor här. Genom att välja hemleverans av matkassar kan man enkelt kombinera en hektisk vardag med hälsosam och varierad mat, utan att behöva fundera på vad som ska handlas efter en lång dag.

Få matkassar levererade direkt till din dörr i Bergshamra

matkassarna.se förstår vi hur viktigt det är att hitta rätt matkasse som passar just din vardag, budget och smak. Därför har vi sammanställt en enkel och snabb guide där du kan jämföra olika leverantörer som levererar till just Bergshamra. Med vår hjälp kan du få en överblick över viktiga saker som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds av olika företag.

Tips innan du beställer din matkasse

 • Tänk på antalet personer i hushållet och välj en matkasse därefter.
 • Bestäm hur många middagar per vecka du vill att matkassen ska täcka.
 • Se över din budget och matcha den med de alternativ som finns tillgängliga.
 • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker om tjänsten.
 • Utvärdera antalet recept som ingår och se till att variationen passar ditt hushåll.

Varje matkasseleverantör är unik, med specifika fördelar och sortiment, så det lönar sig att jämföra noga. Vi på matkassarna.se hoppas att du ska hitta en matkasse som förgyller dina måltider och underlättar din vardag i Bergshamra!