Kan innehålla annonserVi kan komma att erhålla ersättning från annonser på den här sidan.

Uppdaterad:

Matkomfort i Bergshamra

Kockförberedda matkassar

★★★★★ 4/5
  • Matkassar förberedda av kockar
  • Enbart svenska råvaror
  • Ingen bindningstid
  • Minimalt matsvinn

Prisspann

550-2495kr

Pris per portion

59-197 kr/st

Antal personer

1-8 st

Middagar

3-4 rätter

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Kort om Matkomfort
Recept per vecka4 recept
Möjlighet att skräddarsy kasseNej
Laktosfria rätterNej
Vegetariska rätterJa
Veganska rätterNej
Flexitarisk matkasseNej
AllergiInga allergianpassade matkassar
Mer om Matkomfort
LeveransdagSöndagar 10-22
Gratis fraktJa
BindningstidIngen bindningstid, 7 dagars uppsägningstid
BetalningsmetoderKort eller faktura
Vårt betyg4 / 5
Betyg hos Trustpilot4,8 / 5(115+ omdömen)
Aktuell rabattkodIngen tillgänglig

Till

Matkomfort

Läs omdöme

Matkomfort erbjuder en unik matkasseupplevelse med fokus på kvalitet och bekvämlighet. Deras matkassar, förberedda av professionella kockar, står ut för deras restaurangkvalitet och användning av färska, svenska råvaror. Deras måltider är noga planerade och varierade, vilket gör varje leverans spännande. Bland deras populära matkassar finns ”Familjefavoriter”, anpassad för hela familjen med barnvänliga rätter, och ”Bas”, som erbjuder enkel och snabb tillagning för dagar då tiden är knapp. De har även specialkassar som ”Vroom”, som är fylld med snabblagade rätter, perfekt för stressade dagar​​​​.

Leverans och flexibilitet

Matkomfort levererar sina matkassar huvudsakligen i Mälardalen, inkluderande större städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, samt till flera mindre orter. Leveranserna sker på söndagar mellan kl. 14.00 och 22.00, vilket ger kunder flexibilitet att motta sina kassar på en bekväm tid​​​​.

Betalningsmetoder

För betalning erbjuder Matkomfort flera alternativ. De mest populära är bankkortsbetalningar via Swedbank Pay och möjlighet att betala via e-faktura eller fysisk faktura, mot en liten avgift. Dessa flexibla betalningsalternativ underlättar för kunder att välja det som passar dem bäst​​.

Kundklubb och rabatter

Matkomfort har en kundklubb med olika medlemsnivåer, från Standard till Platinamedlem, där kunder samlar poäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan användas i deras webbutik. De erbjuder också rullande rabatter och kampanjer för nya kunder, vilket gör det fördelaktigt att prova deras tjänster​​.

Kvalitet och miljömedvetenhet

Matkomfort satsar på hög kvalitet och hållbarhet, med fokus på att reducera matsvinn genom portionsanpassning och effektiva leveranser. De använder färska, svenska huvudråvaror och förbereder tidskrävande moment som såser och soppor i förväg, vilket ger en förenklad matlagning hemma och samtidigt garanterar en god matupplevelse​​​​.

Om matkassar i Bergshamra

Bergshamra är en trivsam del av Solna, som ligger nära den vackra naturen vid Edsviken och Ulriksdals Slottspark. Det är en plats där många människor har en aktiv livsstil och uppskattar att ha nära till både stadens puls och lugnet i naturen. Att hitta en matkasse med hemleverans i Bergshamra är ett smidigt sätt att förenkla vardagen för de som bor här. Genom att välja hemleverans av matkassar kan man enkelt kombinera en hektisk vardag med hälsosam och varierad mat, utan att behöva fundera på vad som ska handlas efter en lång dag.

Få matkassar levererade direkt till din dörr i Bergshamra

matkassarna.se förstår vi hur viktigt det är att hitta rätt matkasse som passar just din vardag, budget och smak. Därför har vi sammanställt en enkel och snabb guide där du kan jämföra olika leverantörer som levererar till just Bergshamra. Med vår hjälp kan du få en överblick över viktiga saker som betyg, utbud, priser, leverans, pris per portion, aktuella rabattkoder och vilka typer av matkassar som erbjuds av olika företag.

Tips innan du beställer din matkasse

  • Tänk på antalet personer i hushållet och välj en matkasse därefter.
  • Bestäm hur många middagar per vecka du vill att matkassen ska täcka.
  • Se över din budget och matcha den med de alternativ som finns tillgängliga.
  • Kolla upp företagets betyg på Trustpilot, för att se vad andra kunder tycker om tjänsten.
  • Utvärdera antalet recept som ingår och se till att variationen passar ditt hushåll.

Varje matkasseleverantör är unik, med specifika fördelar och sortiment, så det lönar sig att jämföra noga. Vi på matkassarna.se hoppas att du ska hitta en matkasse som förgyller dina måltider och underlättar din vardag i Bergshamra!